Trainee PLC programmeur

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als trainee PLC programmeur leer jij ieder facet binnen het project kennen op vlak van automatisatie. Je leert om met verschillende programma's te programmeren, waaronder Siemens Step 7, TIA portal, Wincc of Allen-Bradley. Dit doe je in combinatie met robotica programmatie.

Je zit samen met de projectleider, mechanical designers, electrical engineers en IT'ers om de verschillende aspecten van het project te gaan bespreken. Op deze manier worden ook de knelpunten, benodigdheden en planning op elkaar afgestemd. Je gaat de programmatie volledig gaan uitwerken, maar je voert ook verschillende testfases in het atelier uit. Op deze manier kan een kwalitatieve opstart naar de klant verzekerd worden. De betrokkenheid bij de opstart van het project is afhankelijk van jouw voorkeur. Bij moeilijkheden van de automatisatie moet je wel te hulp schieten, aangezien het jouw project is en jij het beste de moeilijkheden kan inschatten. Heb je eerder voorkeur om steeds bij de opstart aanwezig te zijn, is dit zeker ook mogelijk!

Functie eisen

Wat willen we in jou terugvinden als PLC programmeur:

  • Allereerst ben jij ambitieus, leergierig en heb jij vooral heel veel goesting om jouw eerste job te starten!
  • Je hebt een bachelor of master elektromechanica of elektrotechniek
  • Een eerste ervaring met een automatisatieproject vormt een groot pluspunt
  • Je hebt een grote interesse in automatisatie en robotica
  • Deze interesse trek je ook door naar de nieuwste technologieën en industrie 4.0
  • Je bent leergierig en staat open om verschillende aspecten te leren kennen!

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt rekening met jouw voorkeuren en past dit toe op de interne mogelijkheden. Je gaat steeds een peter/meter toegewezen krijgen die jou de kneepjes van het vak leert. Hij gaat jouw technisch en persoonlijk gaan begeleiden. Je kan natuurlijk ook veel steun verwachten van jouw team en de projectleider! Op deze manier sta je er bij iedere stap in het project niet alleen voor!

Men biedt jou als PLC programmeur, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een mooie startersfunctie waar jij de mogelijkheid krijgt om expert te worden in jouw vak!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com