Tender Engineer

Geplaatst op 07 januari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Tender engineer plan je de werkzaamheden zodanig dat elke klant tijdig een offerte of antwoord ontvangt binnen de afgesproken termijn. Hiervoor sta je in overleg met verschillende afdelingen om de nodige tenderdata te verzamelen en maak je vervolgens een opsplitsing van de werkzaamheden zodat er een duidelijke opdeling is tussen de verantwoordelijkheden voor klant, contractor en derden. Je voorziet voorlopige tijdsschema’s voor de uitvoering van de werken gebaseerd op reeds uitgevoerde weken of voorafgaande ervaringen. Indien nodig voer je korte verplaatsingen uit naar het buitenland of ga je offshore om op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een teamgerichte Tender engineer die klantgericht en oplossingsgericht denkt. Planmatig werken en de samenloop van deadlines schrikken je niet af.

Eveneens heb je de ambitie om het ‘offshore heavy lifting’ vak tot in de finesse te beheersen en jouw loopbaan vanuit Antwerpen voort te zetten. Voor deze functie zullen we selecteren op volgende criteria:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde technische bachelor. Bij voorkeur met een specialisatie in werktuigbouw, elektromechanica of maritiem.
  •  Hands-on
  •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • De bereidheid om met ‘deadlines’ te werken, met als standplaats Antwerpen en zo nodig internationaal te reizen (ongeveer 20% voor de uitvoering van de projecten).

Over het bedrijf

Als Tender Engineer biedt men jou een uitdagende mogelijkheid om jouw loopbaan voort te zetten in een dynamische, zeer gezonde en snelgroeiende organisatie die wereldwijd actief is in de ‘offshore’ industrie. De combinatie van vakmanschap, commercieel denken en resultaatgerichtheid is eigen aan deze organisatie. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com