Tekenaar Infrastructuur

Geplaatst op 22 oktober 2019

Antwerpen Flex Secundair onderwijs

Over de functie

Als tekenaar infrastructuur zorg jij voor het uittekenen van de bestaande context en omgeving als basisplan voor het verdere dossier. Daarnaast teken je de technische plannen uit op basis van de schetsontwerpen van de projectmanager of - ingenieur tot op detailniveau. Je bereidt meetstaten voor en voert enkele administratieve taken gerelateerd aan het tekenwerk uit.

Functie eisen

  • Je behaalde een bachelordiploma in een richting gerelateerd aan de bouwkunde of je behaalde een certificaat 'CAD-tekenaar' bij een erkend opleidingsinstituut.
  • Idealiter heb je ervaring bij een studiebureau als tekenaar wegenis- en riolering.
  • Je bent bekend met tekenpakketten zoals Autocad 2D, 3D.
  • Kennis van CIVIL 3D is een grote plus. 
  • Je hebt een grondige kennis van het Nederlands.

Over het bedrijf

Onze klant is een ingenieurs- en architectenbureau waar 120 medewerkers aan de slag zijn. Het is een familiebedrijf dat oplossingen op maat aanbiedt en liefst met hun klanten een lange-termijn relatie aangaat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com