Tekenaar HVAC

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als tekenaar HVAC ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de schets tot het volledige eindontwerp. Hierbij werk je samen met de projectleider.

Deze tekeningen ga je ontwerpen aan de hand van autocad of REVIT. Voor deze programma's is er intern opleiding voorzien zodat jij verder kan groeien in jouw job.

Als tekenaar ben jij ook actief bezig met alle stakeholders van het project. Hierbij neem je deel met de vergaderingen om de schikking van de studiebureaus, leveranciers en aannemers te bepalen.

Functie eisen

Wat zoeken we in een tekenaar HVAC

  • Je hebt een bachelor of master elektromechanica / energietechnologie / klimatisering of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • Een eerste ervaring met tekenprogramma's zoals autocad of REVIT is een pluspunt
  • Dynamisch persoon die weet van aanpakken!
  • In een team werken vormt voor jou geen enkel probleem
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt

Over het bedrijf

Onze klant, waar je kan starten als tekenaar HVAC, is actief in het ontwerpen en installeren van luchtbehandelingssystemen. De behandelde lucht wordt be- of ontvochtigd en stof en bacteriën worden weg gefilterd. Zo creëert men een optimaal binnenklimaat en zorgt voor een continu zuivere lucht.

Men biedt jou als tekenaar HVAC, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een boeien de job vol uitdagingen. Je komt terecht in een collegiale en aangename werksfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com