JUL 09
West-Vlaanderen Flex Bachelor
08.08.2019 100176062
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij de persoon met een uitmuntend ruimtelijk inzicht en is tekenen jouw passie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Beschrijving bedrijf:

Ben jij de persoon met een uitmuntend ruimtelijk inzicht en is tekenen jouw passie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een tekenaar gespecialiseerd in HVAC om hun team in de regio West-Vlaanderen te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in bouwkundig tekenen of heb je hier al een eerste ervaring in. Een eerste ervaring met tekenprogramma’s zoals autocad of REVIT is een pluspunt. Als tekenaar werk je samen met de projectleider.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering.

Over de functie

Als HVAC tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de schets tot het volledige eindontwerp. Hierbij werk je samen met de projectleider.  

Deze tekeningen ga je ontwerpen aan de hand van autocad of REVIT. Voor deze programma’s is er intern opleiding voorzien zodat jij verder kan groeien in jouw job.

Als tekenaar ben jij ook actief bezig met alle stakeholders van het project. Hierbij neem je deel met de vergaderingen om de schikking van de studiebureaus, leveranciers en aannemers te bepalen.

Functie eisen

-    Je hebt een hoger technische opleiding elektromechanica / energietechnologie / klimatisering of gelijkwaardig door ervaring

-    Een eerste ervaring met tekenprogramma’s zoals autocad of REVIT is een pluspunt

-    Dynamisch persoon die weet van aanpakken!

-    In een team werken vormt voor jou geen enkel probleem

-    Je werkt nauwkeurig en efficiënt  

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job