Technisch tekenaar HVAC

Geplaatst op 15 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar HVAC werk je de ontwerpschetsen uit tot gedetailleerde tekeningen van technische installaties. Met de bijkomende informatie dimensioneer je de leidingen en integreer je de voorgeschreven componenten. Je staat in voor alle tekeningen (ontwerp-, uitvoerings- en as-built plannen).

Functie eisen

Wat willen we in jou als technisch tekenaar terugvinden?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je tekent met Autocad en Stabicad. Kennis van Revit is een plus
  • Je hebt een eerste ervaring en inzicht in het tekenen van HVAC
  • Je hebt oog voor detail
  • Je werkt oplossingsgericht

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als technisch tekenaar HVAC, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Men biedt jou als technisch tekenaar HVAC een afwisselende functie binnen modern en innoverend bedrijf. Er is ruimte voor opleiding en flexibele werkuren. Dit alles wordt aangevuld met een mooie verloning en extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com