Technical Support machines

Geplaatst op 22 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als technical support ben jij, na een grondige opleiding van jouw collega’s, het eerste aanspreekpunt voor de klant in nood. Je zoekt op welke machines op de klant zijn naam staan en of het probleem telefonisch kan worden opgelost. Is dit niet het geval, dan ga je na hoe dringend het moet worden opgelost. Je overlegt met de planning wie wanneer de klant uit de nood kan helpen en stemt af of moment lukt voor de klant. Wanneer alles opgelost is sta jij in voor de administratieve afhandeling.

Functie eisen

Als technical support:

  • Heb je een bachelor of master elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • Heb je reeds enkele jaren ervaring in het veld
  • Draag je klantvriendelijkheid en klantentevredenheid hoog in het vaandel
  • Ben je communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Ben je stressbestendig en flexibel

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als technical support, is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud landbouwmachines en machines voor in de bouwsector. Doordat ze stevig aan het groeien zijn, zijn ze op zoek naar jou om deel uit te maken van hun team. Je komt terecht in een familiale groepssfeer waar geluisterd wordt naar jouw inbreng. Daarbij komt nog een mooie verloning met maaltijd- en ecocheques, een bedrijfswagen en 20 + 12 dagen betaald verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com