Technical Sales

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als technical Sales maak je afspraken met potentieel nieuwe klanten en werkt offertes en aanbestedingen uit. Deze offertes stel je voor aan jouw nieuwe klanten, onderhandelt eventueel in prijs en zorgt dat de klanten de projecten goedkeuren. Je zoekt als technical sales zelf naar kandidaat klanten en werkt nauw samen met jouw collega’s binnen het verkoopteam.

Functie eisen

Wat zoeken we in een Technical Sales:

  • Je hebt een diploma als industrieel ingenieur
  • Je bent een rasechte verkoper
  • Je kan goed communiceren in het Nederlands, Frans en Engels
  • Ms Office heeft (zo goed als) geen geheimen voor jou
  • Minstens 2 tot 3 jaar sales of technische ervaring is mooi meegenomen

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan komen als technical sales, is actief in het leveren en installeren van zonnepanelen. Hun klanten zitten voornamelijk in de industrie en landbouw. Zij ontwerpen, ontwikkelen en installeren enkel middelgrote tot grote installaties.

Men biedt jou als technical sales, naast een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen, een boeiende en uitdagende functie binnen een zeer aangename werkomgeving. Het team van specialisten zal jou ondersteunen doorheen het gehele traject.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com