Teamcoach Quality

Geplaatst op 17 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als coach van het Quality team neem je de dagelijkse leiding over twee personen. Je zorgt voor het realiseren van de doelstellingen van het Quality Team en het optimaliseren van de workflow. Daarnaast begeleid je het klachtenproces en werk je mee in het Quality team. De taken van het Quality team zijn o.a. het (de)blokkeren van niet conforme orders die aan de kwaliteitsafdeling toegewezen zijn, uitvoeren van “Special Verification”, registratie van afwijkingen in ons ERP systeem en beslissen hoe het materiaal moet verder lopen.

Functie eisen

De Teamcoach Quality waar wij van dromen is:

  • in het bezit van een technisch bachelor diploma
  • een enthousiaste, communicatieve coach die weet hoe te motiveren
  • iemand met oog voor verbetering. Kennis van aluminiumlegeringen en internationale normen is een grote plus.
  • klantgericht, stressbestendig en nauwkeurig.
  • meertalig, kennis van het Duits is een troef.

Over het bedrijf

Je mag je verwachten aan een productieomgeving waar hoogwaardige walsproducten op maat van de toekomst worden vervaardigd.

Veiligheid, integriteit, teamwork en uitmuntendheid zijn slechts enkele van de pijlers waar deze wereldspeler op gebouwd is.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com