Software engineer

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als software engineer ben jij, als lid van het engineering team, van begin tot eind betrokken bij het project. Je zal dus samen met hen instaan voor het ontwikkelen van software. Dit houdt in dat je het project gaat analyseren, coderen, testen en onderhouden. Het testen doe je zowel via simulaties alsook op de bijhorende hardware. Tijdens het gehele proces documenteer je uitvoerig.

Functie eisen

Wat willen we in jou terugvinden als software engineer:

  • Je hebt een hoger diploma binnen de elektronica
  • Je bent sterk in het programmeren met C, C++ en Python
  • Je kan vlot communiceren in het Nederlands en Engels
  • Je hebt een zeer goede kennis van programmeren met microcontrollers en -processoren
  • Je hebt reeds enige kennis van communicatieprotocollen

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als hardware engineer, is een bedrijf met een zeer uitgebreide ervaring op vlak van hightech oplossingen die, onder andere, gebruikt worden in de luchtvaart en ruimtevaart. Ze ontwikkelen en produceren radar- en communicatieapparatuur.

Men biedt jou als hardware engineer een hightech werkomgeving waar innovatie centraal staat. Je krijgt de nodige begeleiding en opleiding (via een peter of meter) en komt terecht in een team van toffe en enthousiaste collega’s. Uiteraard is alles mooi aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com