Service Technieker

Geplaatst op 15 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als service technieker krijg je via je smartphone de planning door en vertrek je van thuis uit naar de klant waar je instaat voor het onderhouden en herstellen van de sanitaire en verwarmingsinstallaties. Je stelt de installatie af, vervangt de filters,… Bij schade of breuken bestel je de wisselstukken en plant een nieuwe afspraak in. Indien gewenst geef je extra uitleg aan de klant over hoe de installatie werkt.

Functie eisen

Naar wat zijn we op zoek in een service technieker:

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als service technieker
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je werkt klantgericht
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als service technieker, is een KMO actief in de HVAC, sanitair en zonne-energie voor zowel particulieren als bedrijven en winkels. Samen met de klant bedenken ze steeds een oplossing op maat omdat klantentevredenheid hen nauw aan het hart ligt.

Men biedt jou als service technieker een unieke kans om in een mensgericht bedrijf met enthousiaste collega’s terecht te komen waar men jou de mogelijkheid biedt om opgeleid te worden door ervaren mensen. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket met maaltijdcheques, een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com