Service Technieker

Geplaatst op 09 januari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Service Technieker zal je verantwoordelijk worden voor de correcte plaatsing en het onderhoud van cryogene installaties binnen de Benelux. Belangrijk bij de plaatsing-, onderhoud- en testtaken is dat je deze uitvoert conform de voorgeschreven technische veiligheids- en wettelijke normen (PED, CE,..). Daarnaast geef je aan welke materialen besteld moeten worden en beheer je de voorraad. Tot slot maak je deel uit van een wachtsysteem en kan je zelf storingen identificeren, verhelpen en administratie afhandelen.

Functie eisen

De Service Technieker die we zoeken heeft:


·     Bij voorkeur een technische opleiding in Electro-Mechanica, werktuigbouwkunde of koeltechniek of gelijkwaardig door ervaring.

·     Een sterke praktische kennis van piping, kleppen, proces controle technieken en een basis kennis elektronica en instrumentatie.

·     Een troef met één van volgende certificaten: vorkheftruck, hoogwerker, hardsolderen, VCA vol.

·     Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

·     Sterke communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.

·     Geen 9 tot 5 mentaliteit en toont bereidheid om in een wacht-oproepsysteem te werken en voor korte perioden naar het buitenland te gaan.

Over het bedrijf

Je mag je verwachten aan een uitdagende functie met een hoge graad van zelfstandigheid binnen een professionele internationale organisatie. Hun uitstekende, op maat gemaakte oplossingen en technologieën maken van hen een strategische partner voor de hele industrie. Persoonlijke doorgroeimogelijkheden staan centraal. Je kan rekenen op flexibele werktijden en vakantieperiodes.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com