Service Technieker

JUN 04
Antwerpen Flex Bachelor
04.07.2019 100185977
Solliciteren

Over het bedrijf

Je mag je verwachten aan een uitdagende functie met een hoge graad van zelfstandigheid binnen een professionele internationale organisatie. Hun uitstekende, op maat gemaakte oplossingen en technologieën maken van hen een strategische partner voor de hele industrie. Persoonlijke doorgroeimogelijkheden staan centraal. Je kan rekenen op flexibele werktijden en vakantieperiodes.

Over de functie

Als Service Technieker zal je verantwoordelijk worden voor de correcte plaatsing en het onderhoud van cryogene installaties binnen de Benelux. Belangrijk bij de plaatsing-, onderhoud- en testtaken is dat je deze uitvoert conform de voorgeschreven technische veiligheids- en wettelijke normen (PED, CE,..). Daarnaast geef je aan welke materialen besteld moeten worden en beheer je de voorraad. Tot slot maak je deel uit van een wachtsysteem en kan je zelf storingen identificeren, verhelpen en administratie afhandelen.

Functie eisen

De Service Technieker die we zoeken heeft:


·     Bij voorkeur een technische opleiding in Electro-Mechanica, werktuigbouwkunde of koeltechniek of gelijkwaardig door ervaring.

·     Een sterke praktische kennis van piping, kleppen, proces controle technieken en een basis kennis elektronica en instrumentatie.

·     Een troef met één van volgende certificaten: vorkheftruck, hoogwerker, hardsolderen, VCA vol.

·     Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

·     Sterke communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.

·     Geen 9 tot 5 mentaliteit en toont bereidheid om in een wacht-oproepsysteem te werken en voor korte perioden naar het buitenland te gaan.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job