Service technieker elektro

Geplaatst op 15 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service technieker ben jij verantwoordelijk voor het preventief onderhoud, herstellingen en kleine installatiewerken van de elektro technieken in gebouwen gaande van de sturing van de zonnewering, de noodverlichting tot data en KNX.

Functie eisen

Wat willen we in jou als service technieker terugvinden?

  • Je beschikt over een hoger diploma in een technische richting
  • Je werkt graag zelfstandig en op verplaatsing
  • Je bent flexibel en hands-on
  • Je bent analytisch sterk
  • Je hebt verantwoordelijkheidszin

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als service technieker elektro, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Men biedt jou als service technieker een afwisselende functie binnen modern en innoverend bedrijf. Er is ruimte voor opleiding en flexibele werkuren. Dit alles wordt aangevuld met een mooie verloning, gsm en laptop en een servicewagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com