Service Support Medewerker

JUN 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100193158
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij elke dag op zoek naar problemen en zoek jij hiervoor met plezier een oplossing? Dan ben jij de gemaakte persoon voor deze functie!

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in de landbouwwereld en is op zoek naar een service support medewerker.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektromechanica, elektriciteit, mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Een sterke affiniteit met landbouwmachines is zeker een pluspunt. Als service support medewerker heb je aangename telefonische stem en denk je zeer oplossingsgericht.

In het bedrijf heerst een heel sterk mensgerichte cultuur. Bij het bedrijf staat het personeel bovenaan en jij dus ook! Ze organiseren dikwijls een quiz of een barbecue bij een zomerse dag. Bij  gelegenheden zoals kers of sinterklaas worden er ook bijpassende cadeautjes voorzien voor iedere werknemer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris met ecocheques en maaltijdcheques.  

Over de functie

Als service support medewerker los jij de technische problemen die voorkomen op. Dit doe je via de telefoon. Dit doe je zowel voor binnen- als buitenland dus jouw talenkennis is zeker van belang! Na verkoop ben jij het aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over hun landbouwmachine. Hierbij zorg jij voor de nodige technieker ter plaatse en begeleid jij hen aan de telefoon. 

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektromechanica, elektriciteit of mechanica

-    Je hebt een aangename telefoonstem

-  Je hebt een sterke affiniteit met de landbouw

-    Je hebt een echte hands-on mentaliteit

-    Organiseren zit in jouw bloed

-    Je bent een held in oplossingen bedenken

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job