Service Engineer

Geplaatst op 03 december 2019

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als service engineer ga je, na een stevige opleiding, bij de klant instaan voor de installatie, inbedrijfstelling en de herstelling van de machines. Daarnaast geef je ook opleiding aan het personeel van de klant.

Functie eisen

Wat wordt er van jou als service engineer verwacht?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma
  • Je hebt een eerste ervaring in industriële elektriciteit
  • Je werkt graag zelfstandig
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans is een plus
  • Een kennis van pneumatiek is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als service engineer, is een marktleider in het ontwerpen en produceren van (industriële) verpakkingsmachines.

Men biedt jou als service engineer een mensgerichte werkomgeving met een familiaal karakter. Daarbij komt een mooi salarispakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques, 12 dagen extra verlof bovenop jouw 20 wettelijke verlofdagen,…  Afhankelijk of je ook internationaal wil werken, kan het bedrijf hier aan jouw wensen voldoen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com