Service Engineer

Geplaatst op 28 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als service engineer ga je, na een stevige en grondige opleiding, worden ingezet als specialist voor het onderhouden van waterbehandelingssystemen. Je staat in voor de opstart, afregeling, opvolging en herstelling van de installaties. Deze installaties zul je voornamelijk terugvinden bij industriële klanten waar jij als service engineer meedenkt met de klant voor verbeteringen in hun waterhuishouding.

Functie eisen

Als service engineer:

  • heb je een bachelor of master in een technische richting of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • heb je reeds ervaring in een gelijkwaardige ervaring of heb je ervaring met waterbehandeling (geen must)
  • werk je graag zelfstandig alsook in team
  • kan je goed overweg met Ms Office
  • ben je communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als service engineer, is gespecialiseerd in industriële waterbehandeling. Naast het plaatsen en optimaliseren kunnen ze ook instaan voor het onderhoud en herstel van de installatie.

Men biedt jou als service engineer, naast een mooie vergoeding voor jouw diensten aangevuld met maaltijdcheques en bedrijfswagen, een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid binnen een jong en ervaren team waar je kan rekenen op ondersteuning van jouw collega’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com