Service Engineer

Geplaatst op 12 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als service engineer ben jij verantwoordelijk voor voor de installatie, herstellingen en onderhoud van compressoren. Je krijgt hierbij een opleiding van ongeveer een jaar, afhankelijk van jouw expertise en vooruitgang. Belangrijk hierbij is de opbouw van jouw diepgaande kennis. Bij herstellingen ga je steeds naar de klant ter plaatse en ga je alles uitzoeken tot er een oplossing gevonden is.

De jobinhoud zelf start al met een diepgaande kennis op vlak van (fijn) mechanica, pneumtaica, maar ook automatisatie en meet- en regeltechniek. Deze expertise wordt echter ook afgewisseld met een sterk variërend dagschema en takenpakket. De ene dag ben je verantwoordelijk voor de installatie van de nieuwste compressor, waarbij ook jouw kennis wordt bijgeschaafd. De andere dag ben je een hele dag op zoek naar de oplossing van een schijnbaar typisch voorkomend probleem, waarbij de oorzaak toch ergens anders ligt. Als extra luxe mag je steeds rechtstreeks van thuis vertrekken en is jouw regio aangepast aan jouw thuisbasis.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als service engineer:

  • Je beschikt over een bachelor elektromechanica (klimatisatie) of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • Een eerste ervaring in koeltechniek is een enorm pluspunt
  • Je hebt een hands-on persoonlijkheid en neemt graag initiatief
  • Je werkt graag zelfstandig maar maakt ook graag deel van een team
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels zijn een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als service engineer, is een gestructureerde bedrijvengroep. Met hun vooruitstrevende techniek kan men steeds de beste oplossing bieden voor de meest complexe projecten. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou als service engineer, naast een competitief salarispakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en uitdagende functie waar jij jouw expertise kan verruimen en benutten.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com