Service Engineer

Geplaatst op 18 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als Service Engineer zal je verschillende interventies on-site bij klanten uitvoeren. Hoofdzakelijk bevinden deze klanten zich in België en Nederland maar mogelijk ook daarbuiten, reken met een druk bezet agenda alvast op een 45.000 km per jaar. Flexibiliteit is dus een vereiste, reistijden en overuren worden steeds vergoed.

Gezien het specifieke karakter van de te verlenen service worden volgende zaken aangeleerd in een uitgebreid opleidingsprogramma: Laseroptische uitlijning, statisch en dynamisch balanceren, kalibratie en herstelling van toestellen, bekabeling en connectoren, conditiebewaking en trillingsanalyse. Indien deze kennis reeds aanwezig is, dan is dit een pluspunt. De vaardigheden staan opgelijst in volgorde van belangrijkheid.

Jouw takenpakket bestaat uit het opmaken van meetrapporten met bevindingen, aanbevelingen en conclusies voor klanten. Deze rapporten worden in een duidelijke Nederlandstalige of Engelse tekst vervat.

Functie eisen

  • Een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Engels
  • Kennis van Frans of Duits is een pluspunt maar geen vereiste
  • U genoot een opleiding die in lijn ligt met de jobinhoud of u beschikt over een technische bachelor of u hebt de nodige skills verworven door ervaring.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een sterk groeiende en financieel gezonde multinationale groep die hoofdzakelijk actief is als leverancier van high-tech meettechnische apparatuur voor de industrie en de maritieme sector. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com