Service engineer machinebouw

JUN 19
Gent Flex Bachelor
30.08.2019 100234591
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in machinebouw. Onze klant gaat het volledig proces van zijn installaties, van ontwikkeling tot installatie en onderhoud op zich nemen. Een specialist in zijn niche met uitdagende projecten! 

Over de functie

Als (field) service engineer leer jij wat er allemaal bij komt kijken bij de installatie en opstart van een nieuwe machine. De volledige mechanische werking leer jij (letterlijk EN figuurlijk) vanbinnen en vanbuiten kennen. Je staat namelijk ook in voor onderhoud en herstellingen aan de machine. Deze grondige kennis is ook van belang als je de opstart en installatie verzorgt bij de klant ter plaatse, want ter plaatse opleidingen geven, valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Op deze manier wordt jouw theoretische kennis omgezet naar praktische hands-on kennis. Ideaal als je op termijn een leidinggevende functie zoals projectleider ambieert, zodat jij jouw team en klanten versteld kan laten staan van jouw kennis!

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica

·      Je hebt een sterke interesse naar het mechanische

·      Je bent op zoek naar een dynamische sfeer, waarbij je een afwisselend takenpakket en voldoende uitdaging krijgt

·      Directe communicatie met de klant schrikt jou niet af

·      Je bent gebeten door techniek en combineert dit met een vlotte communicatiestijl, commerciële ingesteldheid en betrokkenheid tot de vloer 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job