Service engineer hernieuwbare energie

JUL 05
West-Vlaanderen Flex Certificaat
04.08.2019 100207325
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt en installeert hoogtechnologische technologieën op vlak van hernieuwbare energie. Je komt terecht bij een familiaal bedrijf, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je wordt steeds nauw betrokken bij de strategie van het bedrijf en inzet wordt beloond! Aangezien je in een kleiner en familiaal bedrijf terechtkomt wordt er ook steeds rekening gehouden met de persoonlijkheid en matching in het team. De gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie voel je in deze KMO bij iedereen. Door de afwisselende en uitdagende projecten is ook geen enkele dag saai, WHOOHOO! Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een service engineer solar!

Over de functie

Als service engineer heb je een afwisselend takenpakket en is geen enkele dag routine. Jij bent verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van hoogtechnologische en state-of-the-art zonneparken. Je behandelt de monitoring van de zonnepanelen, waarbij je voornamelijk rekening houdt met de transformers. Je werkt daarbij nauw samen met de elektriciens, bordenbouwers, werfleiders en projectleiders. Je werkt over heel België, waarbij je ook met flexibele werkuren werkt en meteen naar de werf mag rijden. 

Functie eisen

·        Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma elektrotechniek, maar een middelbaar diploma elektriciteit aangevuld met een eerste ervaring in zonnepanelen komt ook in aanmerking

·        Je hebt een sterke hands-on mentaliteit

·        Je hebt een passie voor hernieuwbare energie, waarbij je letterlijk het milieu een handje helpt

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job