Service coördinator

JUN 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100189712
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op de markt op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten klasse 8 voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 


Ter ondersteuning van hun team zijn ze momenteel op zoek naar een service coördinator voor het onderhoud en de opvolging van hun opgeleverde projecten. 

Over de functie

Als service coördinator heb je reeds een praktische ervaring opgebouwd m.b.t. gebouwbeheersystemen en aansturing van HVAC. Je kijkt momenteel echter uit naar een coördinerende functie, waarbij meer bureauwerk aanwezig is. Je bent wel nog sporadisch betrokken om ter plaatse de fouten te bepalen. Vervolgens stuur jij jouw team aan ter oplossing van dit probleem. Je neemt de aansturende, coachende en ondersteunende functie in over jouw team. Je bent ook goed in de puntjes met elkaar te verbinden. Doordat je overkoepelend werkt over verschillende projecten, kan je bepaalde informatie samenbrengen en feedback geven naar de pre-engineering van eventuele verbeteringsmogelijkheden. 

Functie eisen

·        Je beschikt reeds over een praktische of leidinggevende ervaring binnen de gebouwtechnieken en/of aansturing van HVAC, met voorkeur vanaf klasse 5

·        Met voorkeur beschik je over een bachelor energietechnologie / elektromechanica / elektrotechniek / meet- en regeltechniek, maar ervaring primeert!

·        Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten

·        Goede communicatievaardigheden zijn noodzakelijk!

·        Afwisseling tussen bureau en de werf is voor jou ideaal! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job