Senior R&D Embedded Engineer

Geplaatst op 25 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Voor de uitbreiding van het R&D-team zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren embedded software engineer. Deze zal instaan voor de ontwikkeling van deep learning algoritmes voor embedded software. Aangezien dit bedrijf de projecten van begin tot einde opvolgt, zal jij dus het resultaat van je werk in de praktijk kunnen zien.

Functie eisen

  • Master/Ph.D. elektronica/computer Science of een vergelijkbaar diploma
  • Kennis van C++/C en python
  • Ervaring met embedded software en deep learning

Over het bedrijf

Dit bedrijf zet sterk in op toepassingen die mensenlevens redden en dit doen ze via hoogtechnologische camera's. Zo maken ze onder andere de slimme camerasystemen voor verkeerstoepassingen maar ook in de branddetectie, defensie, veiligheid... Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze technologieën op wereldvlak. Heb je een sterke interesse in technologie en wil je een impact hebben op de directe veiligheid van mensen? Solliciteer dan zeker!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com