Sales support engineer

Geplaatst op 25 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Na een grondige opleiding sta jij in voor de inside sales. Daar wordt jij het aanspreekpunt voor de klanten en bedenk je voor hen de juiste oplossing op maat. Je adviseert hun met technische voorstellen en ziet verkoopkansen. Je maakt de calculaties en de offertes. Tot slot ondersteun je de marketing en ga je bij klanten op bezoek. Aangezien het bedrijf op maat van de klant werkt, zijn de projecten zeer afwisselend en krijg je elke dag een nieuwe uitdaging voorgeschoteld.

Functie eisen

  • Bachelor of master in een technische richting
  • Je bent commercieel ingesteld en gaat daarbij voor kwaliteit
  • Je kan je uitdrukken in het Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële automatisatie. Ze ondersteunen machinebouwers door het efficiënter maken van een proces met behulp van automatisatie. Deze manier van werken maakt dat er een oplossing op maat gezocht kan worden. Elk project is anders en elk automatisatieproces daagt je opnieuw uit om mee te denken over een geschikte oplossing voor de klant.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com