Sales engineer

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Heb jij ook zo een passie voor energie? Bij dit bedrijf worden verschillende takken binnen deze sector behandeld. Deze gaande van recyclage tot lucht- en warmtetechnieken. Aanvullend zijn ze ook actief in de bulkhandeling. Kortom zowel op vlak van machinebouw als in de energiesector kom je bij dit bedrijf aan jouw trekken!

Met veel goesting bouw jij klantenrelaties uit door een gepaste technische oplossing uit te werken. Niet enkel laat jij je van jouw beste kant zien op beurzen, maar ook dagelijks. Je gaat namelijk steeds persoonlijk ter plaatse bij jouw klanten. Gladde verkoop is niet aan jou besteed, maar je kan wel een klant overtuigen van jouw bedrijf, werking en oplossingen. Je bouwt dan ook zelf jouw klantenportefeuille uit door prospectie en koude klanten om te vormen naar warme klanten. Hun vertrouwen winnen doe je onder andere door nauw samen te werken met de projectingenieurs en projectleiders. Je draagt het project over naar de projectleider, maar je gaat nog steeds de vinger aan de pols houden bij de projecten. 

Functie eisen

Als sales engineer

·      Beschik jij uiteraard over communicatieve en commerciële capaciteiten

·      Technische kennis is hierbij ook van essentieel belang. Je beschikt met voorkeur over een master elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

·      Je beschikt sowieso minimaal over 3 jaar ervaring in de metaal industrie. Aanvullingen als piping en procesomgevingen vormen natuurlijk een grote meerwaarde

·      Je schrikt er niet van terug om vaak te bellen of in jouw auto te springen

Over het bedrijf

Specifiek kom je terecht bij hun afdeling verantwoordelijk voor piping en luchttechnieken. Je komt daarbij in aanraking met verschillende industrieën, alsook verschillende technieken. De ene keer kom je voornamelijk in aanraking met ontstoffing en pneumatica, de andere dag met ventilatie en koeling. De insteek blijft hetzelfde. De uitwerking is anders.

Ook zin om ze uit hun sokken te blazen? 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com