Revit tekenaar

AUG 05
Gent Flex Bachelor
04.09.2019 100241879
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler op de markt. Zij behandelen steeds kwalitatieve en innovatieve projecten op vlak van HVAC. Ze focussen zich ook specifiek op de hernieuwbare energie door technieken zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers, zonnepanelen, … steeds te integreren binnen hun projecten. Ze vallen onder een grote groep, waardoor de nodige budgetten en structuur aanwezig is, maar ze ook de uitdagendere projecten kunnen binnenhalen. Het bedrijf zelf is kleiner en familialer, waardoor er een goede collegiale sfeer hangt. De project manager vindt het ook steeds belangrijk om de sollicitatiegesprekken zelf te houden, zodat hij weet welk vlees hij in de kuip heeft. Aan valse beloftes maken doet het bedrijf niet mee. Ze staan voor kwaliteit en leveren ook wat afgesproken is én meer! Nieuwe mensen binnen het bedrijf kunnen zich aan een goede interne opleiding op maat verwachten, maar er worden ook de middelen verschaft om externe opleidingen te volgen. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). De aangename en familiale sfeer passen ze niet enkel toe tijdens de werkuren, maar ook vrijdagavond na de uren kunnen de collega’s eens samenkomen! Deze interne sfeer combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen en 12 ADV-dagen.

Over de functie

Je gaat de technische uitvoeringsplannen uittekenen op vlak van HVAC. Je zorgt daarbij dat je alle informatie van de projectleider hebt. Op basis hiervan ga je alle schema’s en plannen opmaken voor uitvoering. Deze maak je op in Revit. Je verzorgt zelf de opmetingen van de installaties en/of gebouwen. Je bent daarbij dus sterk betrokken tot de werf en je hebt nauwe samenwerking met de projectleiders en productie. Je zit dan ook onder andere met hun samen bij de werfvergaderingen. Jouw inzicht in de integratie hiervan komt dan ook goed van pas. De effectieve opbouw en het alledaags tegenkomen is dan ook een leuk pluspunt aan deze functie.

Functie eisen

·       Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek / … of gelijkwaardig door ervaring.

·      Je beschikt minimaal over 5 jaar ervaring als revit tekenaar

·      Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

·      Je hebt een passie voor HVAC en energieoptimalisatie

·      Je hebt ruimtelijk inzicht en kan door de bomen het bos zien 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job