Revit modelleur technieken

Geplaatst op 28 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als revit modelleur technieken ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair. Je zal deze ontwerpen maken in Stabicad en Revit. Als modelleur ben je alsook verantwoordelijk voor de nodige berekeningen zoals het dimensioneren van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en de bijhorende appendages. Als modelleur technieken doe je ook de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project.

Functie eisen

Als revit modelleur technieken ben jij:

·        In het bezit van een bachelor richting elektromechanica en een aantal jaren ervaring

·        Een expert in het gebruik van Stabicad en Revit

·        Perfect Nederlandstalig en kan je je behelpen in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een installatiebedrijf uit de regio Antwerpen en gespecialiseerd in performante oplossingen op vlak van gebouwtechnieken (verwarming, ventilatie, koeling, elektriciteit, domotica, etc.)

Als revit modelleur kan jij rekenen op:

·        Een loon gebaseerd op jouw expertise met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonusregeling, etc..

·        Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com