R&D Project Engineer

Geplaatst op 26 september 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Je belangrijkste focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe concepten voor verschillende afdelingen van het bedrijf (project management, engineering,...). Je stelt budgetten op, verzamelt machinegegevens en werkt op basis van deze gegevens nieuwe machines uit. Je waakt hierbij ook steeds over de tijdige doorstroming.

Functie eisen


  • Burgerlijk/industrieel ingenieur, bij voorkeur met een vijftal jaar ervaring
  • Je kan 'out of the box' oplossingen bedenken
  • Je bent enthousiast en communicatief
  • Korte buitenlandse verplaatsingen vormen voor jou geen probleem


Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen. Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com