QA Manager

Geplaatst op 25 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als QA sta je in voor zowel de administratieve als de praktische opvolging van de kwaliteitscontrole. Dit houdt in dat je de IFS en HACCP-regels in de gaten houdt en de navolging ervan verzekerd. Je spreekt mensen aan indien hun gedrag hier niet bij aansluit, voorziet een omgeving conform de IFS en HACCP-eisen,...

Functie eisen

  • Je hebt een chemische achtergrond
  • Je bent Nederlandstalig
  • Je hebt liefst van al een eerste ervaring in de voedingssector

Over het bedrijf

Wegens sterke groei is dit familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in artisanale patisserie zijn, op zoek naar een QA. Ze bieden naast een aangename werksfeer en korte communicatielijnen, ook tal van voordelen. Zo bieden ze een zeer flexibel werkregime met mogelijkheid tot thuiswerk, glijdende uren,... Daarnaast organiseren ze ook veel personeelsevenementen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com