Projectmanager Elektriciteit

JUL 01
Brussel Flex Master / PHD
01.09.2019 100176046
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is één van de grote spelers gespecialiseerd in elektriciteit van industriebouw. Door het binnenhalen van grotere projecten in Brussel willen ze hun team versterken met een ervaren projectmanager elektriciteit. Je geniet van een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen en andere extra legale voordelen. 

Over de functie

Stuur als projectmanager elektrische projecten aan in Brussel.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor grote projecten in Brussel in de elektriciteit. Met je tweetaligheid ( NED en FR) leid je de projecten in goede banen. Dit betekent dat je het dossier van binnen en van buiten kent. Je kan rekenen op een interne dienst van ingenieurs en tekenaars, daarnaast stuur je ook meerdere werfleiders aan. Bovendien leid je de werfvergaderingen en sta je in voor de projectplanning. Door jouw coördinatie lever je het project tijdig en kwalitatief op, rekening houdend met veiligheid en duurzame relaties. Voor de veiligheid kan je rekenen op een preventieadviseur. 

Functie eisen

Je beschikt als Projectmanager Elektriciteit over master Elektriciteit, Energietechnologie of Elektromechanica met minstens 5 jaar relevante ervaring. Daarnaast ben je tweetalig en weet je hoe je werknemers motiveert. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job