Projectlngenieur Elektriciteit

Geplaatst op 14 oktober 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Neem als ervaren E-plan tekenaar de klantopvolging erbij als projectingenieur.  

Jij bent een technisch tekenaar Elektriciteit met minstens 5 jaar werkervaring, regio Roeselare en je wil nu graag jouw gemaakte tekeningen opvolgen bij de klant. Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor industriële en automatisatie projecten, dit vanaf het begin t.e.m. de oplevering. Dit voor zowel nieuwe als uitbreidingsprojecten. Hierin ondersteun je de klant met technisch advies. Daaropvolgend sta je in voor de voorstudie, ontwerp in E-plan, berekening en de organisatie voor de uitvoering. Dit betekent overleg met de aankoop, montage, bordenbouw en klant. Vervolgens sta je in voor de opvolging, testing en opstarting van het project. 

Functie eisen

Je beschikt als projectingenieur over een master elektriciteit, met 5 jaar werkervaring als e-plan tekenaar. Vervolgens heb je kennis van Siemens en Schneider. 


Wat bieden wij jou?

  • Beheer van projecten van A tot Z
  • Autonomie in wat je doet
  • Variatie aan projecten
  • Jouw organisatietalent komt goed van pas
  • Een goede groepssfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen 


Over het bedrijf

Als projectingenieur Elektriciteit kom je terecht in een team van 10 tekenaars en programmeurs, waar problemen worden besproken en opgelost. Het is een groeiende organisatie met 45-tal werknemers in Roeselare. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com