Projectleider

Geplaatst op 13 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en de technische en financiële opvolging van de projecten. Hierbij maak je een planning op, help je mee aan de studies en aanbestedingsdossiers en onderhandel je met leveranciers en onderaannemers voor de levering- en aankoopvoorwaarden. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de bouwheer.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als projectleider?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma
  • Je hebt reeds een mooie ervaring binnen de sector
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je kan vlot overweg met Ms Office, Autocad is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als projectleider, is een bedrijf actief in het plaatsen van distributie- en transportleidingen, industriële installaties en bekabelingen en zwembadtechnologie.

Men biedt jou als projectleider een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een stabiel groeiend bedrijf maar men jou alle ruimte geeft voor jouw loopbaantraject. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques, bedrijfswagen en 12 extra verlofdagen bovenop de 20 wettelijke verlofdagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com