Projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider waterzuivering behandel je het volledige project van A tot Z, waarbij je nauw ondersteunt wordt door werfleider, werkvoorbereiders, junior projectleiders, calculators, tekenaars en project managers. Je bepaalt de voortgang van het project, rekening houdend met tijd en budget. Je neemt daarbij de coördinerende en coachende rol op over jouw team. Tijdens projectvergaderingen neem jij dan ook het voortouw. Je volgt ook de werf nauw op, en wordt dan ook graag op de hoogte gehouden van de dagdagelijkse voortgang door communicatie met de werfleider(s).

Je werkt specifiek op de afdeling watertoevoer, waarbij niet enkel de aanleg van riolering aanbod komt, maar ook de optimalisatie van waterzuiveringsinstallaties, elektromechanische uitrusting en aansturing hiervan. Door de interessante sector leer je niet enkel verschillende technieken, maar ook de relevante bouwtechnieken. Dit zorgt voor een uitgebreide en diepe kennis op verschillende vlakken en ook nooit een saaie dag! 

Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde / elektromechanica
 • Je hebt reeds ervaring opgedaan in een leidinggevende functie op vlak van nutsvoorzieningen of waterzuivering
 • Je durft initiatief te nemen en zoekt naar strategische oplossingen
 • Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen

Over het bedrijf

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf met meer als 50 jaar ervaring in de sector van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, industriële installaties, piping en elektrotechniek. Door hun jarenlange expertise blinken ze uit op ieder vlak van het project: engineering, plaatsing, beheer, nazicht en onderhoud. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zowel voor de industrie als overheid. Door hun verdere groei zijn ze momenteel op zoek naar een werfleider. Als jij geboeid wordt door afwisselende en uitdagende projecten, ben je hier op jouw plaats! Ze gaan ook steeds een loopbaantraject gaan uitbouwen, zodat je mee met het bedrijf kan groeien en jullie samen aan de toekomst bouwen.

Aanbod:

 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, wagen (afhankelijk van functie en ervaring), …
 • Vast contract van onbepaalde duur
 • Opleiding op maat
 • Doorgroeimogelijkheden (verticaal en horizontaal)
 • Jaarlijkse evaluatiegesprekken
 • Hoogtechnologische en afwisselende projecten
 • Dynamische sfeer met goedlachse mentaliteit 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com