Projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

West-Vlaanderen Flex Master / PHD

Over de functie

Als projectleider kom je terecht bij een globale aannemer, specifiek de tertiaire of klasse 8 projecten. Hierdoor ga je doorheen het volledige proces betrokken worden. Jouw functie start door de analyse en haalbaarheid van de nieuwe projecten. Bij een positieve analyse, gaat het project van start bij de architect en het studiebureau. Je wordt daarbij actief betrokken voor de budgetbesprekingen. Het volledige proces, zowel op administratief als bouw(technisch) vlak ga jij dus behandelen en bepalen. De verschillende onderaannemers ga jij aanstellen door verschillende offertes op te vragen, op te volgen en te vergelijken. Dit doe je door steeds af te stemmen met het opgestelde budget. Je wordt daarbij sterk ondersteund door de werfleider, zodat je ook tussentijdse veranderingen in rekening kan brengen. Je maakt ook op het einde de effectieve balans.

Functie eisen

·      Je bent een industrieel ingenieur bouwkunde aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider (in combinatie met calculatie) of als projectleider, steeds langs de kant van de aannemer (klasse 8)

·      Je bent gebeten door in aanraking te komen met iedere stap van het bouwproces.

·      Jouw functie gaat voornamelijk de calculatie en projectcoördinatie (in functie van het budget) inhouden. Deze combinatie zie je dan ook volledig zitten. 

Over het bedrijf

Voor totaalaannemingen ben je bij hun aan het juiste adres. De totaalaannemingen behandelen ze zowel voor residentiële als tertiaire projecten. Als KMO hebben zij ondertussen 40 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. De architect is bij hun het startpunt, waarbij er binnen het bedrijf ook technische ondersteuning en de voorstudie met prijscalculatie wordt behandeld. Doorheen het hele project wordt het budget steeds in de gaten gehouden en wordt er rekening gehouden met de wijzigingen op de werf.

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·      Bedrijfswagen met tankkaart

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidings- en begeleidingsprogramma op maat

·      Interne en externe opleidingen

·      Leuke sfeer en goed groepsgevoel

·      Je behandelt voornamelijk werven in Oost- en West-Vlaanderen  

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com