Projectleider technieken

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk om samen met jouw team de technieken rond brandveiligheid, toegangscontroles, noodstrooms en dergelijke goed en veilig te laten verlopen. Jij motiveert jouw team en geeft hen duidelijke informatie zodat zij deze installaties goed kunnen voltooien. Tot jouw takenpakket behoort ook budgetbeheer, coördinatie, opvolgen onderaannemers, veiligheid voorzien op de werf en offertes onderhandelen. Als projectleider ben jij het eerste aanspreekpunt van alle stakeholders en heb jij de eindverantwoordelijkheid. 

Functie eisen

-    Een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechnieken

-    Elektrotechnieken zijn jouw specialiteit

-    Je weet van aanpakken en durft initiatief te nemen

-    Dynamisch persoon die een team kan aansturen en coachen

-    Communicatief sterk en je hebt geen schrik om instructies te geven

Over het bedrijf

Weet jij jouw team elke dag te motiveren en aan te sturen en heb jij een grote kennis van technieken zoals elektriciteit, lichtsturing, elektrische borden en zoveel meer?

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider technieken om hun team in Vlaanderen te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechnieken en een eerste werkervaring. Als projectleider heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij je de volledige opvolging van de projecten verzorgd.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com