Projectleider stookplaatsen

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider stookplaatsen ben je verantwoordelijk van het begin tot het einde van het project. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en alle leveranciers. Je ben verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf. Je zorgt voor een goede planning en werking van de collectoren. Als projectleider heb je de eindverantwoordelijkheid om uitstekende kwaliteit af te leveren. 

Functie eisen

Functievereisten:

-     een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering

-     HVAC en sanitair heeft geen geheimen voor jou

-     Je bent planmatig en hebt een hands-on mentaliteit

-     Dynamisch persoon die een team kan aansturen en coachen

Over het bedrijf

Ben jij gebeten door sanitair en hou je ervan om alles in goede banen te laten verlopen? Dan ben jij de persoon die wij nu zoeken!

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider stookplaatsen om hun team in Vlaanderen te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met HVAC of sanitair is ook een pluspunt. Als projectleider heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij je de volledige opvolging van de projecten verzorgd.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com