Projectleider middenspanning

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider verzorg je de werf van A-Z. Hierbij heb je de eindverantwoordelijkheid dat de werf in goede banen verloopt. Dit doe je door een perfecte voorbereiding van de werven, de coördinatie goed te laten verlopen en behoud je een perfect voerzicht van de werf. Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor de klant en kan jij zijn wensen begrijpen en dit vertalen op de werf. Als projectleider voorzie jij de nodige onderaannemers en stuur je hen aan waar nodig. Als projectleider sta jij het grootste deel van jouw tijd op de werf, de overige tijd plan jij in om administratieve taken in orde te brengen. 

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, elektromechanica of energietechnologie

-    Je hebt affiniteit met middenspanning

-    Je hebt uitstekende leidinggevende skills

-    Je hebt een echte hands-on mentaliteit

-    Je kan tegen stress en je denkt oplossingsgericht

Over het bedrijf

Hou jij ervan om een gedreven team aan te sturen en bij te sturen waar nodig én ben jij gepassioneerd door middenspanning? Dan ben jij de ideale match die wij zoeken!

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider middenspanning om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit, elektromechanica of energietechnologie. Een sterke affiniteit met middenspanning is een grote meerwaarde. Als projectleider middenspanning heb je uitstekende leidinggevende skills en kan je perfect jouw team motiveren.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com