Projectleider middenspanning

JUL 09
Gent Flex Master / PHD
08.08.2019 100241920
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als projectleider middenspanning behandel je het volledig project, van voorbereiding tot effectieve aansturing op de werf. Je behandelt de voorbereiding van de praktische uitwerking van het project (bestelling van materialen, werkplanning opmaken, nodige materiaal voorzien, …). Als leidinggevende organiseer en coördineer je ook de werfvergaderingen en stuur je jouw ploegen aan. Je behoudt nauw contact met de onderaannemers en de klant. Je bent ongeveer 70% van de tijd op de werf en 30% behandel je de administratieve voorbereiding en opvolging. Het bedrijf is momenteel op zoek naar een projectleider middenspanning met een sterke hands-on mentaliteit. Je staat samen met jouw ploegen op de werf en steekt ook zelf graag eens de handen uit de mouwen. 

Functie eisen

·        Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie of gelijkwaardig door ervaring

·        Er wordt steeds een interne opleiding op maat voorzien

·        Je beschikt minimaal over 5 jaar relevante ervaring

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job