Projectleider mechanica automotive

Geplaatst op 09 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als senior projectleider mechanica sta je in voor het mechanisch ontwerp van de assemblagelijnen. Je neemt daarbij ook de junior mechanische ontwerpers onder jouw hoede! Je leert hun de kneepjes van het vak en staat in als coach en mentor over jouw team. Door de uitdagende projecten kom je ook sterk in aanraking met de automatisatie en robotica van deze lijnen. Verschillende brainstormsessies met de PLC-programmeurs komt dan ook regelmatig bij deze functie kijken. Je gaat het volledig mechanische gedeelte van het project gaan behandelen. Je start daarbij door samen te zitten met de verschillende klanten en zowel een technisch als financieel haalbaar project uit te werken. Je kan daarbij ook sterk leunen op de project manager. Zowel het conceptueel ontwerp als de detailtekeningen komen bij jou te liggen. Je behoudt ook steeds nauw contact met de productie, zodat je eventuele feedback kan integreren in jouw toekomstige projecten. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / mechanische energie / werktuigkunde / …

·      Je beschikt reeds over relevante ervaring

·      Je hebt leidinggevende capaciteiten

·      Je beschikt met voorkeur over ervaring met Inventor

·      Je brengt graag de verschillende technieken samen en combineert dit graag met people management. Je kan dan ook goed communiceren met verschillende partijen en het overzicht over verschillende projecten bewaren. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de automotive sector op vlak van de engineering en productie van de productielijnen ter assemblage van de auto’s. Ze werken het volledig project van A tot Z uit. In deze uitdagende en afwisselende sector kom je dan ook met de nieuwste technologieën in aanraking! Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en geven voorkeur aan interne doorgroeimogelijkheden! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com