Projectleider koeltechnieken

Geplaatst op 05 september 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider volg jij het project van A tot Z op. Je gaat een team van 4 man aansturen. Je hebt een vlotte communicatiestijl en past dit toe naar jouw team, klanten en leveranciers. Je werkt B-2-B, van KMO tot KMO. De waarden van het bedrijf zijn familiaal, snel, fris en op maat van de klant. Je bent ambitieus en je gaat recht voor jouw doel. Met jouw enthousiast team ga je ervoor. 

Functie eisen

·       Hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering

·        2 jaar ervaring in koeltechnieken

·        Doenersmentaliteit

·        Leidinggevende capaciteiten

·        Oog voor detail

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de koelinstallaties voor de industriële, commerciële en agrarische sector. Ze onderscheiden zich door de snelle service, familiale sfeer en steeds rechtstreeks contact met de zaakvoerder. Hierdoor kunnen ze beter op de wensen van de klant inspelen. Ze gaan het project uitwerken op maat van de klant. Dit houdt de praktische oplossing vertalen in offerte, uitwerken in montage en opvolgen door het onderhoud te verzorgen.

Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf. Je krijgt rechtstreekse verantwoordelijkheid, waarbij je aan verschillende uitdagende projecten mag werken. Onze klant biedt jou een marktconform salaris aan, aangevuld met een laptop, GSM, bedrijfswagen,… Ze hanteren een echte Whoohoo mentaliteit, waarbij plezier in jouw job centraal staat! 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com