Projectleider industriële leidingwerken

Geplaatst op 18 september 2019

Antwerpen Flex Master / PHD

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit vanaf voorbereiding tot en met de oplevering van je eigen projecten. Je bent gebrand op het behalen van deadlines en volgt je team dan ook nauwkeurig op en stuurt bij waar nodig. Je communiceert ten alle tijden zeer transparant naar alle betrokken partijen. Alsook ben je als projectleider verantwoordelijk voor de budgetten en zal je zelf instaan voor het onderhandelen met leveranciers. 

Functie eisen

Jij, als ideale projectleider beschikt over:

-         een ingenieursdiploma richting elektromechanica

-         minimaal 2 jaar ervaring in een projectleiders functie

-         een nagenoeg perfecte kennis van Nederlands in combinatie met Engels en Frans

Over het bedrijf

Onze klant is de marktleider in het plaatsen industrieel leidingwerk, gespecialiseerd in RVS. Zij bieden hun klanten tevens alle complementaire industriële diensten en begeleiden hen in hun project(en) van engineering tot in dienst stelling.

Je zal terechtkomen in een professionele omgeving waar mensen hun kennis graag delen. Als projectleider krijg je een competitief loon voorgeschoteld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com