Projectleider HVAC

Geplaatst op 09 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider HVAC behandel je de volledige voorbereiding van het project en ben je ook aanwezig op de werf ter opvolging. Je bereidt dit project samen voor met het studiebureau en de eindklant. Vervolgens ga je dit conceptueel ontwerp ook praktisch gaan uitwerken door onder andere de lastenboeken uit te werken, bestellingen te plaatsen, werven te bezoeken en nodige werfopvolging. Je neemt als projectleider HVAC ook actief deel aan de werfvergaderingen. Je verdeelt ook de taken onder de tekenaars, junior projectleider en de werfleider.

Functie eisen

Wat zoeken we in een Projectleider HVAC:

  • Je hebt een bachelor of master elektromechanica / energietechnologie / klimatisering of gelijkwaardig door relevante ervaring
  • Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring als projectleider
  • Ervaring met calculatie en budgetbeheer is een sterk pluspunt
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels zijn een plus
  • Je bent stressbestendig en nauwkeurig

Over het bedrijf

Een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over Vlaanderen. Ondanks de omvang van de organisatie kom je toch terecht in een persoonlijke en collegiale sfeer met oog voor persoonlijke- en professionele ontwikkelingsdoelen. Regelmatig worden er opleidingen geboden zodat je steeds up-to-date blijft.

Men biedt jou als projectleider HVAC, naast een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen, een ruime en uitdagende functie binnen collegiaal bedrijf waar je jezelf volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com