Projectleider HVAC

Geplaatst op 09 oktober 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Bij deze functie als projectleider HVAC ga je voornamelijk de commerciële zijde van het project behandelen!


Je gaat nog steeds betrokken zijn bij het project van A tot Z. Bij deze functie ligt de nadruk echter op het commercieel verhaal. Je hebt daarbij heel nauw contact met de bouwheer. Samen werken jullie steeds het project volledig uit. Je stelt daarbij ook de bijhorende offertes op. Je bestelt de materialen en stelt het team samen. Dit team ga jij ook aansturen en opvolgen. Bij eventuele problemen ga jij ook ter plaatse om de nodige adviezen en oplossingen te vormen. Je bent ook verantwoordelijk voor de opvolging van het project na oplevering. 

Functie eisen

·        Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma elektromechanica met minimaal 5 jaar ervaring in HVAC (met voorkeur op vlak van verwarming).

·        Je bent een leider in hart en nieren, met een commerciële twist

·        Je hebt een voorkeur voor kortere projecten met duurtijd 1 à 3 maand

·        Je kan de helicopterview over de verschillende projecten behouden

·        Je kan goed prioriteiten detecteren om vervolgens een goede oplossing voor te stellen en uit te voeren

Over het bedrijf

Als projectleider HVAC kom je terecht bij een familiale KMO. Het bedrijf is actief in de HVAC-sector, voornamelijk voor renovatie- en nieuwbouwprojecten klasse 5/6. Je behandelt daarbij werven van 1 tot 3 maanden. Doordat jij je steeds commercieel gaat opstellen, ga je zowel bestaande projecten opvolgen als nieuwe projecten behandelen. Door het streven naar kwaliteit probeer je ook nieuwe projecten in de wacht te slepen. Je geeft de nieuwe projecten ook eventueel door naar andere projectleiders, waarbij zij de volledige technische uitwerking op zich nemen. Je kan je verwachten aan veel knowhow binnen het bedrijf, korte communicatielijnen en een losse en familiale sfeer! Je gaat ook in eerste plaats met een eigen team van techniekers gaan werken, zodat er een optimale afstemming ontstaat. Deze aangename werfsfeer vullen ze aan met een aantrekkelijk salarispakket, waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com