Projectleider HVAC

JUN 24
Gent Flex Bachelor
01.09.2019 100150042
Solliciteren

Over het bedrijf

Als projectleider HVAC kom je terecht in een gedreven omgeving waarbij complexiteit, ondernemerschap en innovatie nooit veraf zijn. Ze zijn gespecialiseerd in HVAC van grote projecten voor industriële en openbare projecten, o.a. rust- en ziekenhuizen, scholen, fabrieken, cinema’s etc. In deze projecten verzorg je de automatisatie van HVAC, aerolische en hydraulische installaties. Dit in de regio Oost- en West-Vlaanderen, hun hoofdkantoor is gevestigd in Gent.

Je kan gebruik maken van heel wat opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Tevens bieden ze een marktconform salaris met extralegale voordelen en bedrijfswagen 

Over de functie

Stuur tot 7 projecten aan als projectleider.

Als projectleider stuur je 6-7 projecten gelijktijdig aan. Op elk project is er een werfleider aanwezig die de werken nauwkeurig opvolgt. Je bent verantwoordelijk vanaf het ontwerp tot oplevering van het project. Bovendien zal je het bouwdossier opstarten met het oog op uitvoering op vlak van budgetten, uitvoeringsplannen en werkvoorbereiding. Je woont de werfvergaderingen bij en bewaakt de haalbaarheid van de afspraken en houdt deadlines bewust in de gaten. 

Functie eisen

Als projectleider HVAC ben sterk geïnteresseerd in duurzame energietechniek en weet je werfleiders te motiveren en te coördineren. Daarnaast beschik je over een hoger technisch diploma (master - of bachelor elektriciteit of bouwkunde). Bovendien voldoe je aan volgende eigenschappen:

  • Ervaring als projectleider met projecten tot 2 miljoen euro.
  • Specialisatie in ventilatie en klimatisatie is een pluspunt.
  • Kennis van statische en dynamische verwarmings- en verluchtingssystemen en warmtekrachtkoppelingen.
  • Cerga en G1/G2 attesten zijn een meerwaarde maar geen must
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job