Projectleider HVAC renovatie

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Het bedrijf behandelt klasse 8 projecten, met werven van 1 à 2 jaar. Als projectleider ga jij echter de onderhoudscontracten op jou nemen op vlak van verwarming. Dit houdt onder andere het vernieuwen en renoveren van de stookplaats in met betrekking tot de ketel, collector, rookgasafvoer, regeling, … Als projectleider behandel je dan ook het project van A tot Z. Je behoudt nauw contact met de klant en je stemt goed af met de projectleider automatisatie en de verantwoordelijke van het lasatelier. Je bereidt het project theoretisch voor, maar je bent ook aanwezig bij de uitvoering. Met jouw ervaring kan je meteen bijsturen en bijstaan bij eventuele problemen. Je bent dan ook een leider in hart en nieren en schrikt er niet van terug om sporadisch zelf technisch bij te staan. Je neemt ook actief deel aan de werfvergaderingen. Je hebt niet alleen jouw eigen vast team onder jou staan, maar je stuurt ook aan de onderaannemers aan. 

Functie eisen

·        Je beschikt reeds over enkele jaren ervaring in HVAC (met voorkeur op vlak van verwarming)

·        Je bent een leider in hart en nieren

·        Je hebt een voorkeur voor kortere projecten met duurtijd 1 à 3 maand

·        Als je over een hoger technisch diploma beschikt, is dit een heel mooi pluspunt, maar voornamelijk de ervaring primeert

·        Je kan de helicopterview over de verschillende projecten behouden

·        Je kan goed prioriteiten detecteren om vervolgens een goede oplossing voor te

stellen en uit te voeren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op de markt op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten klasse 8 voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com