Projectleider gebouwbeheersystemen

AUG 14
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
13.09.2019 100057993
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op de markt op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten klasse 8 voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als projectleider hou je nauw contact met de bouwheer en het studiebureau. Je vormt de studie van het studiebureau om naar een praktisch uitvoerbaar project. Daarbij bepaal jij de tijdlijn, materialen en werkkrachten. Je berekent, maakt en vraagt de offertes op. Je werkt vervolgens ook het project uit op vlak van de automatisatieprojecten voor HVAC, elektronica en domotica. Je behoudt ook nauw contact met de werf, door actief deel te nemen aan werfvergaderingen en jouw projecten op te volgen. 

Functie eisen

·        Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma energietechnologie, maar ook de opleidingen elektromechanica / klimatisatie / elektronica-ICT komen hierbij in aanmerking.

·        Je beschikt reeds over een relevante werkervaring

·        Je hebt een passie voor gebouwautomatisatie en energie-efficiëntie 


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job