Projectleider elektriciteit

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de planning en opvolging van de verschillende projecten en dit voor het volledige proces van A tot Z.

Vervolgens is één van jouw hoofdtaken ook het aansturen van de monteurs, techniekers en onderaannemers. Hierbij doe je onder andere de opvolging van hun werkdocumenten en doe je ook de betalingen met de onderaannemers.

Als projectleider rapporteer je aan de projectmanager. Dit doe je zowel op financieel en operationeel gebied.

Je zorgt dat de kwaliteit vanaf het begin tot en met de afwerkingsfase volledig in orde is.

Ten slotte zorg jij voor de dynamiek op het project en denk je oplossingsgericht.

Functie eisen

-    Minimum een hoger technisch diploma met een elektrische achtergrond

-    Eerste ervaring in de sector van elektriciteit.

-    Weet van aanpakken en denkt oplossingsgericht!

-    Je houdt ervan om een team te motiveren

-    Je bent een nauwkeurige en efficiënte werker

Over het bedrijf

Heb jij alreeds een eerste ervaring in elektriciteit en wil je graag als teamleader werken?

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider met kennis van elektrotechnieken om hun team in het Waasland te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektriciteit, elektrotechnieken of elektromechanica en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met elektriciteit is ook een pluspunt. Als teamleader ben je ook een sterke organisator die goed weet te plannen en coördineren.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, bedrijfswagen, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com