Projectleider elektriciteit

APR 19
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100195988
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij gepassioneerd door elektriciteit en wil jij de verantwoordelijkheid voor een project van A tot Z? Dan ben jij de persoon die wij nu nodig hebben.

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectleider elektriciteit om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit of elektromechanica. Een sterke affiniteit met elektromechanische installaties is een grote meerwaarde. Als projectleider elektriciteit heb je uitstekende leidinggevende skills en kan je goed met anderen samenwerken.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken. 

Over de functie

Als projectleider elektriciteit ben je verantwoordelijk van het begin tot het einde van het project. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en alle leveranciers. Je ben verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf. Je hebt veel klantencontact en doet onderhandelingen over offertes. Als projectleider heb je ook de eindverantwoordelijkheid en lever je uitstekende kwaliteit af. 

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit, elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-    Je hebt uitstekende leidinggevende skills

-    Je denkt oplossingsgericht

-    Je hebt een sterke affiniteit elektriciteit

-    Kennis van MS office, Eplan en AUTOCAD

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job