Projectingenieur

Geplaatst op 27 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur ben je, na een grondige opleiding, eindverantwoordelijke van de projecten. En dit vanaf de offerte de plaatsing op de werf. Samen met de nodige analyse van het project maak je kostprijsberekeningen, ontwerp je maatwerkproducten, en volg je de gehele productie op.

Functie eisen

Wat zoeken we in een projectingenieur:

  • Je hebt een hoger diploma in een technische richting
  • Je werkt zeer nauwkeurig
  • Je bent sterk met cijfers
  • Je kan goed overweg met Autocad en Ms Office
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus.

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als projectingenieur, is een high-tech, staalverwerkend bedrijf. Naast het automatisch laseren, plooien en lassen kan men elk product ook verzinken en poederlakken.

Men biedt jou als projectingenieur, naast een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen, een groeiende omgeving waar initiatiefnemers erg gewaardeerd worden. Je krijgt de kans na je grondige opleiding om je verder te ontplooien en te groeien binnen het bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com