Projectingenieur

Geplaatst op 22 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Samen met je team van collega's sta je in voor de productie van het volledige project. Je krijgt van de tekenaars een plan, dat samengesteld is volgens de wensen van de klant. Jij zorgt, samen met je collega's, voor het goede verloop van het project. Hiervoor werk je nauw samen met leveranciers en andere collega's. Tot slot ben je voor de klant een belangrijk aanspreekpunt.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of master in een technische richting
  • Je ben een teamplayer
  • Je bent resultaatsgericht

Over het bedrijf

Dit bedrijf specialiseert zich in (metalen) profielen in de bouwsector. Ze staan in voor het gehele productieproces, van vraag van de klant tot versnijden, poedercoating en productie. Hierbij werken ze zowel met producten op maat van de klant als met een vaste stock waarmee ze klanten kunnen bedienen. Daarnaast zetten ze sterk in op milieubewuste technieken en houden hier ook rekening mee in hun productieproces. Ze

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com